Thursday, July 18, 2013

Giveaway Rahmatnya Ramadhan





Wajib buat satu entry Giveaway Rahmatnya Ramadhan
dan tempek banner atas ni dan backlinkan ke entry ni



publish entry .. dan letak link entry di ruang comment blog ni
tempat lain saya tak layan sama sekali :D


Mari ikut syarat sponsor .. wajib ikut .. berdosa tak ikut :) 


wajib follow blog zuhri  , Nurul Cahaya ,Elih Japahar

Hadiah:
Topup rm5x6 by Siti Hajar Karim 
Topup rm5x2 by Nurul Hasanah
1x kerongsang by Syieraa md saad
RM 100X1  by Prince Nub
Topup rm30x1 by Elih Japahar
1x mask dan 1xhandbag by Fadhila Farhana
1x shawl  dan 1x shiseido mask by Myra Eyra
Kad raya tempahan x2 + bookmarks kain felt x1 by Nurul Cahaya
Topup rm10x2  by Putera Rimba
Harap sangat ga ni dapat sambutan masa puasa
start ga ni 6/7/2013

tengok keadaan :)

Ikut syarat tu .. tak baik menipu  dosa tau
pemenang di pilih berdasarkan random dan refferal okay .. 

kalau nak hadiah rm 100 refferal ..
promote habis-habisan ga ramadhan ni okay !

tamat 23/7/2013

'Segmen Doodle Peplum Raya !'


Join Now!




Dapat doodle free :3

[Detail doodle]
- Corak tudung  - 16
- Baju & kain - biru muda soft pun boleh
- Lapisan peplum & tali pinggang- Pink 
- Kasut -  selipar jepun pun jadi lah. hihi (eh eh kaler pink pun bole)

{apa rupo doodle aku nih erk. Jangan jadi dodol sudah lah. haha}

Monday, July 1, 2013

"Mid Year Giveaway by Fatin Diana"


Assalamualaikum.


klik banner untuk join

Senarai hadiah:
Plush toy LINE x 1, tribal top x 1, felt bookmark x 3, button badge x 5, novel x 1, notebook x 2, Iwani Cotton Shawl x 5, kerongsang x 2, Fantabulous Facial Scrub & Masker (with guave 5pcs & brush) x 1, bookmark + sticker x 5, shiseido mask x 2, tanaka powder x 1, sabun susu beras x 4, topup x 4, shawl x 1, header / cover timeline x 3, inner bunga x 1, plain pashmina x 1

Mid Year Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Izzat Syahir, A Y N A, Adib Veron, Syara, My Bawal Project, Cik Syiera, De Apple, Lip Secret, Dunia Shida, Shida Fast Shop, Syiela, Malihah, Nur Zahirah, Nur Nabilah, Aina Marsya dan Shawl's Gallery.


Nota kaki : aku join sebab nampak ada tanaka . hoho harap dapat menang :D

Saturday, June 15, 2013

"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"

Assalamualaikum?

Aku join satu giveaway dalam keadaan last minute. arrr never mind. aku kan baik hati  :3

Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor




Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 
*

Monday, June 3, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum?

Marilah join, mari jangan malu malu, aku tendang kang.


   Aku dengan rasminya menjoinkan diri dalam Giveaway yang diberi nama "Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree"cara mau join GA dari encik Nabeel  kita ni senang sahaja, slia tekan banner yang lip lap lip lap kaler biru dekat bawah itu yaaaa, bagi orang yang bertuah menang camera nih tahniahlah ya. aku pun nak juga barang mahal mahal macam ni, engko ingat senang ka mau dapat barang barang mahal macam ni secara free. tak dapat den nak kobar kan kalau dapat menang. 
     Kepada encik Nabeel yang hensem lagi cute lagi bijak pandai lagi pintar lagi rajin lagi lagi lagi .Sila ingat nama website aku okay . hihi , eksited aku kejap . eh eh , baru aku perasan umur kita mencecah sama lah. huahua . ada chance x ?  Haha  .





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013


KLIK SINI UNTUK JOIN!



Nota kaki : Pembodekan di atas adalah benar semata-mata , sila percaya itu bukan sandiwara. haha :D



Monday, May 20, 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


Sunday, May 19, 2013

"Duo Big Giveaway!

Assalamualaikum? giveaway again.
"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

" May Giveaway By Amer Corner "

Assalamualaikum?


Aku join giveaway kali ke 5 pada bulan nih, banyak engkau. aku join nih pun sebab aku terminat dengan jam ice watch tu, biasalah jam idaman kalbu. kalau ada tuah badan aku nih dalam lah ba tuh kan. :)

Hadiah hadiannya :

Hadiah. (dipilih secara random)
1. Ice Watch x3


2. Top Up RM 5 untuk x6 Orang.



Start 8.May.2013. Tamat pada 8.June.2013.(12midnight)

Friday, May 17, 2013

'Special Giveaway by Syazlia & Diana'.

Assalamualaikum?

\
Lee kwangsoo aku menang ! haha


Since aku dah menang part one, hihi *bangga tahap gaban kejap. jadi aku try Part 2 tu punya hadiah pulak. hehe kalau tiba tiba *twink ada rezeki mana lah tahu kan KAK TON .

So i would like to choose, tudung tribal atau pun long necklace . hihi aku ekshen kamen kejap.

Jyeah !




__________________________________________________________________

 TAMMAT PART 1




    salam subuh kepada anda semua yang masi lagi terbuka mata yang sudi membaca luahan hati blog aku ini, *hamboii. Pada subuh hari ini, aku dengan rasminya menjoinkan diri dalam Giveaway yang di beri nama *paksamad jual pisang eh 'Special Giveaway by Syazlia & Diana'..  Aku sebagai wakil penduduk kampung pisang ingin memberi tahu bahawasanya penganjur giveaway ini telah mengumum kan , jeng jeng jeng :



    Selepas Aku membaca pengumuman tersebut muka aku bertukar menjadi Ha Dong-hoon/ HAHA  ala takkan itu pun hang tak kenal , salah satu member running Man tu. hah' nih


Setelaha aku membaca pengumuman tersebut aku pun mula menyentuh tetikus kecik aku ini , untuk melihat Syarat syarat yang telah di tetapkan oleh penganjur kita yang terhormat lagi cantik dan comel molek naa. Cek punya cek , ni hah' syarat nya. 

*Sebenarnya, aku malas mau tulis, jadi aku printscreen seja lah. hoho

Lalu Dengan sepantas kilat aku pun menuju keblog untuk melihat hadiah hadiah yang akan aku pilih, harap harap ada lah jadi pujaan hati buah jantung pisang ini. tengok punya tengok , terbeliak biji mata kejap , dan berubah menjadi HAHA balik. :3



Lalu aku dengan teruja tengah memikir hadiah hadian apa jadi pujaan hati daun pisang .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masi blank , like Song Jihyo .
. Sabar, sabar aku pikir kejap. siapa sabar dia comel.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yahhhhhhh~
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


eh , lu tunggu kejap erk, wa ni gengster.  kata mau entri kretip, wa buat yang unik sikitlah . kita main scroll scroll ah. jangan sampai aku buat gwiyomi, muntah nanti kamu. Betray~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
tadaaaa, dapat sudah. dengan air mata yang keluar . aku mau, aku mau
.

..
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

hah~~~ Dengan ini,aku mau hadiah misteri itu dan tudung bawal tribal tuh bole ?. teringin aku tengok si song jihyo pakai tudung tribal. haha



Harap hadiah misteri tuh boleh buat wa terkejut beruk macam nih hoho :D


Nota Kaki : Barang sesiapa yang klik Banner paling atas tu, nescaya dia akan terbang ke tempat di mana lisa surirumah berkerja.








Tuesday, May 7, 2013

"Mega GiveAway By Adam Faiz"

Assalamualaikum?

Giveaway again, join jangan tidak join. jumlah hadiah diberi 59, jadi tunggu apalagi? apa ? tunggu kucing beranak ? okay -_-


Ada keajaiban akan berlaku setelah anda klik link diatas .Beranikan diri anda untuk klik banner di atas, kalau tidak klik anda pondan . HAHA :P


Hope menang al quran :)

TAMMAT 25 Mei 2013

" First Giveaway by Iyraa Cariyno"

Assalamualaikum?

dengan ini, aku menjoinkan diri dalam contest " First Giveaway by Iyraa Cariyno" :D


klik banner untuk join.

TAMMAT 5JUNE2013

Saturday, May 4, 2013

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalamualaikum?

I'm here , blog baru special untuk giveaway,segmen and contest. hoho.

*klik banner ini untuk terbang ke sana.


     Now mau join satu giveaway yang diberi nama "MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA" macam best seja, so aku pun dengan rela hati menjoin kan diri disini, sebagai sponser dekat giveaway ini, anda diberi keizinan untuk join. jadi sebagai sponser siapa lah yang tidak mau join kan, 60 pemenang dicari , gilo apo kono ae jang banyak gilo. haha, jom join.

ini antara bukti yang aku rajin print screen tadi :





Sebenarnya aku mau print screen semua  tapi disebabkan faktor kemlasan sorry molly.



Jam pakcik misai jadi idaman kalbu.