Monday, May 20, 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


Sunday, May 19, 2013

"Duo Big Giveaway!

Assalamualaikum? giveaway again.
"Duo Big Giveaway!
Due Date 8 Jun 2012
Click Banner!

Big Thanks To :
Nabila Medan, Shafawi, Mizna Online Shop, Zuwairish Shophouse Page, Easy Boutique, Fizgraphic, Faizah Wahab, Norbai'ah, Addin Aisyah, Mahirah, Dyba, Salamah Qalish

" May Giveaway By Amer Corner "

Assalamualaikum?


Aku join giveaway kali ke 5 pada bulan nih, banyak engkau. aku join nih pun sebab aku terminat dengan jam ice watch tu, biasalah jam idaman kalbu. kalau ada tuah badan aku nih dalam lah ba tuh kan. :)

Hadiah hadiannya :

Hadiah. (dipilih secara random)
1. Ice Watch x3


2. Top Up RM 5 untuk x6 Orang.



Start 8.May.2013. Tamat pada 8.June.2013.(12midnight)

Friday, May 17, 2013

'Special Giveaway by Syazlia & Diana'.

Assalamualaikum?

\
Lee kwangsoo aku menang ! haha


Since aku dah menang part one, hihi *bangga tahap gaban kejap. jadi aku try Part 2 tu punya hadiah pulak. hehe kalau tiba tiba *twink ada rezeki mana lah tahu kan KAK TON .

So i would like to choose, tudung tribal atau pun long necklace . hihi aku ekshen kamen kejap.

Jyeah !




__________________________________________________________________

 TAMMAT PART 1




    salam subuh kepada anda semua yang masi lagi terbuka mata yang sudi membaca luahan hati blog aku ini, *hamboii. Pada subuh hari ini, aku dengan rasminya menjoinkan diri dalam Giveaway yang di beri nama *paksamad jual pisang eh 'Special Giveaway by Syazlia & Diana'..  Aku sebagai wakil penduduk kampung pisang ingin memberi tahu bahawasanya penganjur giveaway ini telah mengumum kan , jeng jeng jeng :



    Selepas Aku membaca pengumuman tersebut muka aku bertukar menjadi Ha Dong-hoon/ HAHA  ala takkan itu pun hang tak kenal , salah satu member running Man tu. hah' nih


Setelaha aku membaca pengumuman tersebut aku pun mula menyentuh tetikus kecik aku ini , untuk melihat Syarat syarat yang telah di tetapkan oleh penganjur kita yang terhormat lagi cantik dan comel molek naa. Cek punya cek , ni hah' syarat nya. 

*Sebenarnya, aku malas mau tulis, jadi aku printscreen seja lah. hoho

Lalu Dengan sepantas kilat aku pun menuju keblog untuk melihat hadiah hadiah yang akan aku pilih, harap harap ada lah jadi pujaan hati buah jantung pisang ini. tengok punya tengok , terbeliak biji mata kejap , dan berubah menjadi HAHA balik. :3



Lalu aku dengan teruja tengah memikir hadiah hadian apa jadi pujaan hati daun pisang .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masi blank , like Song Jihyo .
. Sabar, sabar aku pikir kejap. siapa sabar dia comel.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yahhhhhhh~
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


eh , lu tunggu kejap erk, wa ni gengster.  kata mau entri kretip, wa buat yang unik sikitlah . kita main scroll scroll ah. jangan sampai aku buat gwiyomi, muntah nanti kamu. Betray~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
tadaaaa, dapat sudah. dengan air mata yang keluar . aku mau, aku mau
.

..
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

hah~~~ Dengan ini,aku mau hadiah misteri itu dan tudung bawal tribal tuh bole ?. teringin aku tengok si song jihyo pakai tudung tribal. haha



Harap hadiah misteri tuh boleh buat wa terkejut beruk macam nih hoho :D


Nota Kaki : Barang sesiapa yang klik Banner paling atas tu, nescaya dia akan terbang ke tempat di mana lisa surirumah berkerja.








Tuesday, May 7, 2013

"Mega GiveAway By Adam Faiz"

Assalamualaikum?

Giveaway again, join jangan tidak join. jumlah hadiah diberi 59, jadi tunggu apalagi? apa ? tunggu kucing beranak ? okay -_-


Ada keajaiban akan berlaku setelah anda klik link diatas .Beranikan diri anda untuk klik banner di atas, kalau tidak klik anda pondan . HAHA :P


Hope menang al quran :)

TAMMAT 25 Mei 2013

" First Giveaway by Iyraa Cariyno"

Assalamualaikum?

dengan ini, aku menjoinkan diri dalam contest " First Giveaway by Iyraa Cariyno" :D


klik banner untuk join.

TAMMAT 5JUNE2013

Saturday, May 4, 2013

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalamualaikum?

I'm here , blog baru special untuk giveaway,segmen and contest. hoho.

*klik banner ini untuk terbang ke sana.


     Now mau join satu giveaway yang diberi nama "MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA" macam best seja, so aku pun dengan rela hati menjoin kan diri disini, sebagai sponser dekat giveaway ini, anda diberi keizinan untuk join. jadi sebagai sponser siapa lah yang tidak mau join kan, 60 pemenang dicari , gilo apo kono ae jang banyak gilo. haha, jom join.

ini antara bukti yang aku rajin print screen tadi :





Sebenarnya aku mau print screen semua  tapi disebabkan faktor kemlasan sorry molly.



Jam pakcik misai jadi idaman kalbu.