Saturday, May 4, 2013

MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA

Assalamualaikum?

I'm here , blog baru special untuk giveaway,segmen and contest. hoho.

*klik banner ini untuk terbang ke sana.


     Now mau join satu giveaway yang diberi nama "MINI GIVEAWAY BY SYIERA & LIENDA" macam best seja, so aku pun dengan rela hati menjoin kan diri disini, sebagai sponser dekat giveaway ini, anda diberi keizinan untuk join. jadi sebagai sponser siapa lah yang tidak mau join kan, 60 pemenang dicari , gilo apo kono ae jang banyak gilo. haha, jom join.

ini antara bukti yang aku rajin print screen tadi :





Sebenarnya aku mau print screen semua  tapi disebabkan faktor kemlasan sorry molly.



Jam pakcik misai jadi idaman kalbu.




1 comment:

  1. Hi, thank you sbb join. Good luck.
    Baru berkesempatan nak blogwalking peserta. Anyway, jom check link dan nombor ^^ Komen ye if ada or tak.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2013/04/bakal-pemenang-mini-giveaway-by-syiera.html

    ReplyDelete