Friday, May 17, 2013

'Special Giveaway by Syazlia & Diana'.

Assalamualaikum?

\
Lee kwangsoo aku menang ! haha


Since aku dah menang part one, hihi *bangga tahap gaban kejap. jadi aku try Part 2 tu punya hadiah pulak. hehe kalau tiba tiba *twink ada rezeki mana lah tahu kan KAK TON .

So i would like to choose, tudung tribal atau pun long necklace . hihi aku ekshen kamen kejap.

Jyeah !




__________________________________________________________________

 TAMMAT PART 1




    salam subuh kepada anda semua yang masi lagi terbuka mata yang sudi membaca luahan hati blog aku ini, *hamboii. Pada subuh hari ini, aku dengan rasminya menjoinkan diri dalam Giveaway yang di beri nama *paksamad jual pisang eh 'Special Giveaway by Syazlia & Diana'..  Aku sebagai wakil penduduk kampung pisang ingin memberi tahu bahawasanya penganjur giveaway ini telah mengumum kan , jeng jeng jeng :



    Selepas Aku membaca pengumuman tersebut muka aku bertukar menjadi Ha Dong-hoon/ HAHA  ala takkan itu pun hang tak kenal , salah satu member running Man tu. hah' nih


Setelaha aku membaca pengumuman tersebut aku pun mula menyentuh tetikus kecik aku ini , untuk melihat Syarat syarat yang telah di tetapkan oleh penganjur kita yang terhormat lagi cantik dan comel molek naa. Cek punya cek , ni hah' syarat nya. 

*Sebenarnya, aku malas mau tulis, jadi aku printscreen seja lah. hoho

Lalu Dengan sepantas kilat aku pun menuju keblog untuk melihat hadiah hadiah yang akan aku pilih, harap harap ada lah jadi pujaan hati buah jantung pisang ini. tengok punya tengok , terbeliak biji mata kejap , dan berubah menjadi HAHA balik. :3



Lalu aku dengan teruja tengah memikir hadiah hadian apa jadi pujaan hati daun pisang .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Masi blank , like Song Jihyo .
. Sabar, sabar aku pikir kejap. siapa sabar dia comel.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yahhhhhhh~
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


eh , lu tunggu kejap erk, wa ni gengster.  kata mau entri kretip, wa buat yang unik sikitlah . kita main scroll scroll ah. jangan sampai aku buat gwiyomi, muntah nanti kamu. Betray~~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
tadaaaa, dapat sudah. dengan air mata yang keluar . aku mau, aku mau
.

..
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

hah~~~ Dengan ini,aku mau hadiah misteri itu dan tudung bawal tribal tuh bole ?. teringin aku tengok si song jihyo pakai tudung tribal. haha



Harap hadiah misteri tuh boleh buat wa terkejut beruk macam nih hoho :D


Nota Kaki : Barang sesiapa yang klik Banner paling atas tu, nescaya dia akan terbang ke tempat di mana lisa surirumah berkerja.








8 comments:

  1. Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
    FD dah update senarai peserta
    http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
    Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

    Oh ya, ada tambahan untuk like page tau. Nanti tengok semula entri
    http://www.fatindiana.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana_17.html

    Semoga berjaya! ^^v

    ReplyDelete
  2. whoa! siap ada running man! haha :D

    ReplyDelete
  3. jom follow bella sambil join GA yang ohsom ni ! ^^ banyak hadiah ^^
    http://nabieliela.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari ga yng sama http://norossakinah.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  5. done singgah and follow ..Good luck ! kalau sudi,singgahlah ke blog saya .. :)
    http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/05/special-giveaway-by-syazlia-diana.html

    ReplyDelete
  6. Pemenang Special Giveaway dah diumumkan. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/06/pemenang-special-giveaway-part-1_688.html

    ReplyDelete
  7. 54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

    ReplyDelete