Monday, June 3, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum?

Marilah join, mari jangan malu malu, aku tendang kang.


   Aku dengan rasminya menjoinkan diri dalam Giveaway yang diberi nama "Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree"cara mau join GA dari encik Nabeel  kita ni senang sahaja, slia tekan banner yang lip lap lip lap kaler biru dekat bawah itu yaaaa, bagi orang yang bertuah menang camera nih tahniahlah ya. aku pun nak juga barang mahal mahal macam ni, engko ingat senang ka mau dapat barang barang mahal macam ni secara free. tak dapat den nak kobar kan kalau dapat menang. 
     Kepada encik Nabeel yang hensem lagi cute lagi bijak pandai lagi pintar lagi rajin lagi lagi lagi .Sila ingat nama website aku okay . hihi , eksited aku kejap . eh eh , baru aku perasan umur kita mencecah sama lah. huahua . ada chance x ?  Haha  .





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013


KLIK SINI UNTUK JOIN!



Nota kaki : Pembodekan di atas adalah benar semata-mata , sila percaya itu bukan sandiwara. haha :D



No comments:

Post a Comment